We maken er een mousse van.
Frambozenmousse
Ingrediënten voor 4 personen
250 g frambozen
1 dl room
2 dl yoghurt (natuur of Griekse yoghurt, ...)
2 blaadjes gelatine
3 eetlepels suiker
1 eiwit
250 g frambozen
1 dl room
2 dl yoghurt (natuur of Griekse yoghurt, ...)
2 blaadjes gelatine
3 eetlepels suiker
1 eiwit
Hou enkele frambozen apart voor de versiering.
Pureer de frambozen en meng met de yoghurt.
Klop de room stijf met de suiker en klop het eiwit tot sneeuw.
Meng de slagroom door de frambozenpuree en verdeel de mousse in glaasjes of schaaltjes en zet enkele uren in de koelkast.
Versier met een framboosje en/of een takje munt.
Versier met een framboosje en/of een takje munt.
Smakelijk !
1 opmerking:
Heel lekker maar ook lekker met aardbeien hoor .
Een reactie posten