Deze gevulde bladerdeegjes kan je als snelle snack geven of je kan ze in mini-versie maken en opdienen als aperitiefhapje.
Je kan het ook super snel bereiden met een bifi-worstje voor het geval dat kleine kinderen niet zo verzot zijn op koriander en sojascheuten.
Oosterse snack food
Meng 250 g gehakt met 2 el gehakte koriander, 50 g sojascheuten, ½ in reepjes gesneden wortelsliertjes, zout en peper.
Meng 250 g gehakt met 2 el gehakte koriander, 50 g sojascheuten, ½ in reepjes gesneden wortelsliertjes, zout en peper.
Leg in het midden van een vierkant plakje bladerdeeg een lepel van die gehaktvulling.
Bestrijk de rand met een beetje water (zo kleeft het goed). Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk ze met losgeklopt eigeel.
Bestrooi de broodjes met sesamzaad en bak ze op 190°C ca 20-25 minuten in de oven.
Warm opdienen.
Warm opdienen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten