vrijdag 18 september 2009

Vers fruit



Een variatie op de klassieke fruitsalade. Er zit alcohol in maar voor de kinderen kan je dit gerust weglaten. Het gaat vooral om de presentatie van dit lekker fruit.


Fruitsalade


1 galiameloen
1 perzik
1 tros blauwe druiven
1 sinaasappel
2 kiwi's
wat verse slagroom
vanille suiker
een flinke scheut malibu

Maak dit nagerechtje ongeveer een uur van te voren, zodat de malibu in het fruit kan trekken.

Snijd de meloen de de midden, verwijder de pitjes en maak van het vruchtvlees mooie bolletjes. De schil gebruik je als bakje voor je salade.
Snijd al het fruit naar keuze in mooie stukjs, mix het door elkaar en vul de meloenbakjes ermee. De bakjes blijven beter staan, als je een schijfje van de onderkant af snijdt.
Klop de slagroom stijf met de vanille suiker, nog eventjes in de koelkast, zodat je kan genieten van een ijskoude fruitverrassing met room!


Smakelijk !

Geen opmerkingen: