Tapenades zijn één van mijn favorieten. Hieronder een variant voor groene tapenade.
Ingrediënten :
* 200 gram groene olijven (ontpit)
* 75 gram amandelen
* 10 ansjovisfilets op olie
* 2 eetlepels kappertjes
*1,5 dl olijfolie
* 1 theelepel citroensap
Doe alle ingrediënten in de keukenrobot en mix fijn. De één wil het al wat fijner gemixt zien dan de andere. Ik zou zeggen : zoek de gulden middenweg voor tapenades...
Serveer dit hapje bijvoorbeeld op geroosterd stokbrood.
Et voilà. Smakelijk !
Ingrediënten :
* 200 gram groene olijven (ontpit)
* 75 gram amandelen
* 10 ansjovisfilets op olie
* 2 eetlepels kappertjes
*1,5 dl olijfolie
* 1 theelepel citroensap
Doe alle ingrediënten in de keukenrobot en mix fijn. De één wil het al wat fijner gemixt zien dan de andere. Ik zou zeggen : zoek de gulden middenweg voor tapenades...
Serveer dit hapje bijvoorbeeld op geroosterd stokbrood.
Et voilà. Smakelijk !
1 opmerking:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PESTO!
Een reactie posten