Vorig jaar heb ik met volgend receptje ook een prijs gewonnen van Canderel.
Frambozen tiramisu
Here it comes :
"Winnende recepten van sweetletter 2.
Graag bedanken wij alle deelnemers aan onze Canderel succesrecepten wedstrijd.
Allen kregen een exemplaar van de Canderel Collectors Box Karl Lagerfeld met 5 exclusieve pockets.
Hierbij alvast een voorsmaakje van een Frambozen Tiramisu ingezonden door Mevr. Feys uit Koksijde."
Ingrediënten:
- 150g frambozen
- 2el frambozenconfituur
- 2 eierdooiers
- 1 eetlepel Canderel poeder
- 250g mascarpone
- een snuifje kaneel
- 250 ml vetarme room
- 1 pak boudoir-koekjes
- afgekoelde bosvruchten- of frambozenthee
- 1 eetlepel amaretto
- Cankao: Canderel cacao poeder
Bereiding:
Vul een grote kom met de eierdooiers, de frambozen, de confituur, de Canderel poeder, een snuifje kaneel en de mascarpone.
Meng alle ingrediënten goed onder elkaar.
Klop in een aparte pot de room stijf.
Schep de opgeklopte room voorzichtig onder het kaasmengsel.
Bereid de thee en giet deze in een kommetje samen met de amaretto.
Dompel de lange vingers eventjes onder in de thee en leg ze vervolgens op de bodem van een schotel.Smeer er dan ongeveer de helft van het kaasmengsel over.
Leg hierop terug een laag ondergedompelde koekjes, besprenkel eventueel met amaretto en bestrijk met het laatste deel van het kaasmengsel.
Plaats de tiramisu minstens 4 uur in de koelkast. Werk de bovenkant af met Cankao en garneer met een paar lekkere framboosjes.
Smakelijk!
Frambozen tiramisu
Here it comes :
"Winnende recepten van sweetletter 2.
Graag bedanken wij alle deelnemers aan onze Canderel succesrecepten wedstrijd.
Allen kregen een exemplaar van de Canderel Collectors Box Karl Lagerfeld met 5 exclusieve pockets.
Hierbij alvast een voorsmaakje van een Frambozen Tiramisu ingezonden door Mevr. Feys uit Koksijde."
Ingrediënten:
- 150g frambozen
- 2el frambozenconfituur
- 2 eierdooiers
- 1 eetlepel Canderel poeder
- 250g mascarpone
- een snuifje kaneel
- 250 ml vetarme room
- 1 pak boudoir-koekjes
- afgekoelde bosvruchten- of frambozenthee
- 1 eetlepel amaretto
- Cankao: Canderel cacao poeder
Bereiding:
Vul een grote kom met de eierdooiers, de frambozen, de confituur, de Canderel poeder, een snuifje kaneel en de mascarpone.
Meng alle ingrediënten goed onder elkaar.
Klop in een aparte pot de room stijf.
Schep de opgeklopte room voorzichtig onder het kaasmengsel.
Bereid de thee en giet deze in een kommetje samen met de amaretto.
Dompel de lange vingers eventjes onder in de thee en leg ze vervolgens op de bodem van een schotel.Smeer er dan ongeveer de helft van het kaasmengsel over.
Leg hierop terug een laag ondergedompelde koekjes, besprenkel eventueel met amaretto en bestrijk met het laatste deel van het kaasmengsel.
Plaats de tiramisu minstens 4 uur in de koelkast. Werk de bovenkant af met Cankao en garneer met een paar lekkere framboosjes.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten