Eergisteren waren we uitgenodigd op een etentje bij Oona en Filip. Het werd een feest voor onze smaakpapillen. Ik laat jullie meegenieten. Gastheer Filip bediende ons met champagne en gastvrouw Oona toverde lekkere aperitiefhapjes op tafel. Dan volgde er overheerlijke vislasagne !
Wauw ! Na 1 smaak vroeg ik direct het receptje dat mij eerstdaags wordt bezorgd.
Als dessert was er Coupe Dame Blanche. Njam njam ! De chocoladesaus was subliem ! Zonder klonters, warm, vloeibaar,... Dit is mij nog nooit gelukt... Bij mij zijn er altijd dikke brokken. Geen smakelijk zicht. Enfin met onderstaand receptje zijn ook deze problemen van de baan.
Wauw ! Na 1 smaak vroeg ik direct het receptje dat mij eerstdaags wordt bezorgd.
Als dessert was er Coupe Dame Blanche. Njam njam ! De chocoladesaus was subliem ! Zonder klonters, warm, vloeibaar,... Dit is mij nog nooit gelukt... Bij mij zijn er altijd dikke brokken. Geen smakelijk zicht. Enfin met onderstaand receptje zijn ook deze problemen van de baan.
Voorwaar ik zeg U : met dit receptje toveren jullie ook geslaagde zelfgemaakte saus op jullie ijsjes.
Chocoladesaus à la Oona
voor 6 personen:
1/2 dl melk
50 gr suiker
75 gr fondant chocolade
1 lepel room
Doe alle ingrediënten in een pannetje en zet het op een laag vuurtje. Roer tot je een mooie, gebonden saus hebt.
Voilà !
Bron : Oona
Chocoladesaus à la Oona
voor 6 personen:
1/2 dl melk
50 gr suiker
75 gr fondant chocolade
1 lepel room
Doe alle ingrediënten in een pannetje en zet het op een laag vuurtje. Roer tot je een mooie, gebonden saus hebt.
Voilà !
Bron : Oona
1 opmerking:
de chocoladesaus hebben wij niet gegeten maar ik denk wel dat het heel lekker was ,want het zag er overheerlijk uit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
groe(n)tjes van Laaaaaaaaaaaauuuuuuurrrrrrrrrraaaaa
Een reactie posten